2310937122 ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ 32, Θεσσαλονίκη calibropapagianni@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
CALIBRO ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
Φανοποιϊα - Φροντίδα χρώματος - Service - Διάγνωση ηλεκτρονικών συστημάτων - Ανταλακτικά Τούμπα Θεσσαλονίκης

Το συνεργείο αυτοκινήτων “Calibro” το οποίο βρίσκεται στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα και μπορεί να αναλάβει ανα πάσα στιγμή μια σειρά εργασιών που αφορούν την ανακατασκευή, την επισκευή, την συντήρηση και την βελτίωση παντός τύπου αυτοκινήτων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο πάντα να δώσει τις σωστές λύσεις στο 100% σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας αλλά και για να σας συμβουλεύσει για την σωστή συντήρηση του και λειτουργία του, με σκοπό πάντα την ασφάλειά σας και τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις του αυτοκινήτου σας.

 
 
 
 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άμεση & σωστή εξυπηρέτηση, καλύπτοντας κάθε μάρκα και τύπο αυτοκινήτου.
 
 
 
 
 
 
 
 

Service
Αυτοκινήτων


Ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές οδηγίες του κατασκευαστή κάθε αυτοκινήτου, μπορούμε να αναλάβουμε το τακτικό ή και έκτακτο service του αυτοκινήτου σας όπως και ευθυγραμμίσεις σασί και ανακατασκευές.
 

Φανοποιία
Αυτοκινήτων


Η Φανοποιία είναι η επισκευή πλαστικών ενός αυτοκινήτου μετά το τρακάρισμα με το μηχανημα που ονομάζεται καλίμπρα. Εγγυόμαστε την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην αρχική κατάσταση του κατασκευαστή.
 

Φανοβαφές
Φροντίδα Χρώματος


Παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την συντήρηση, την φροντίδα και την επισκευή του χρώματος του αυτοκινήτου σας μετά από δυστυχή γρατζουνιές.
 

Διάγνωση ηλεκτρονικών Συστημάτων

Το συνεργείο μας είναι εξειδικευμένο και με τον κατάλληλο εξοπλισμό να σας παρέχει όλο το φάσμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών, από τη διάγνωση και την επισκευή προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα του αυτοκινήτου σας έως και τον έλεγχο και την αλλαγή της μπαταρίας σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανταλλακτικά
Επισκεφθείτε μας για να ανακαλύψετε την τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών που διαθέτουμε, καινούρια και μεταχειρισμένα, για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου και πάντα σε προσιτές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ 

άψογες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης αυτοκινήτων, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη, με πλήρες και υπεύθυνο έλεγχο, μέχρι και στην πιο δύσκολη αποκατάσταση μίας βλάβης.

Είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που ορίζουμε και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες που επιτελούμε.
 
  Στο συνεργείο αυτοκινήτων μας θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, με ευγενικό και πάντα διαθέσιμο προσωπικό για την άμεση εξυπηρέτηση σας. Ο στόχος μας είναι οι σχέσεις με τους πελάτες μας να είναι σχέσεις εμπιστοσύνης και κατανόησεις. Για αυτό σεβόμαστε απόλυτα το χρόνο σας, τα χρήματα αλλά και την ανάγκες σας για να νιώθετε ασφαλείς με το αυτοκίνητό σας.

Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στην Τούμπα Θεσσαλονίκης για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ