2310937122 ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ 32, Θεσσαλονίκη calibropapagianni@yahoo.gr
hero image
 
 
Calibro
Συνεργείο Αυτοκινήτων
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Τούμπα Θεσσαλονίκης
 
 

Το συνεργείο μας “Calibro” βρίσκεται στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στην συντήρηση, επισκευή, ανακατασκευή και βελτίωση του αυτοκινήτου σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο πάντα να δώσει τις σωστές λύσεις στο 100% σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας αλλά και για να σας συμβουλεύσει για την σωστή συντήρηση του και λειτουργία του, με σκοπό πάντα την ασφάλειά σας και τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις του αυτοκινήτου σας.

Διαθέτουμε άψογες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης αυτοκινήτων, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη, με πλήρες και υπεύθυνο έλεγχο, μέχρι και στην πιο δύσκολη αποκατάσταση μίας βλάβης.

 
 

Είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που ορίζουμε και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες που επιτελούμε. Στο συνεργείο αυτοκινήτων μας θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, με ευγενικό και πάντα διαθέσιμο προσωπικό για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Ο στόχος μας είναι οι σχέσεις με τους πελάτες μας να είναι σχέσεις εμπιστοσύνης και κατανόησεις. Για αυτό σεβόμαστε απόλυτα το χρόνο σας, τα χρήματα αλλά και την ανάγκες σας για να νιώθετε ασφαλείς με το αυτοκίνητό σας.